logo new

 • ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

  Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές για τη συναρπαστική γκάμα αυτοκινήτων BMW.

 • ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

  Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές για τη συναρπαστική γκάμα αυτοκινήτων BMW.

Οι τρέχουσες προσφορές μας θα σας διευκολύνουν να επιλέξετε την BMW που ταιριάζει στον δικό σας τρόπο ζωής.

 

 • BMW X1 sDrive16d με όφελος €6.200.

  BMW X1 sDrive16d με όφελος €6.200.

  Ένα βήμα πιο κοντά στην απόλυτη οδηγική απόλαυση.
  Αποκτήστε την BMW X1 sDrive16d με πακέτο εξοπλισμού Active, με όφελος €6.200.
  Τώρα και από €264,13/μήνα*. Επωφεληθείτε απο το προνομιακό επιτόκιο 3,9% που ισχύει με το πρόγραμμα χρηματοδότησης BMW ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services.
  Το όφελος αφορά επιδότηση εξοπλισμού του πακέτου Active που περιλαμβάνει ενδεικτικά:
  • Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων
  • Μεταλλικό χρώμα
  • Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες
  • Ζάντες Αλουμινίου 17’’ με ελαστικά Run Flat
  • Σπορ δερμάτινο τιμόνι
  • Έκδοση Advantage (Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών, Cruise Control, Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, Αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών).
  *Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα BMW ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services με αξία οχήματος €36.985, προκαταβολή €14.794, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4.9%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €17.382,95, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €2.565,19, προστασία δανείου €558,15, έξοδα φακέλου €270, συνολικό ποσό πίστωσης €25.314,34, συνολικό ποσό καταβολής €45.125,19, και ΣΕΠΠΕ 5,94%.
 • BMW X2 sDrive18i τώρα στη τιμή των €31.700*.

  BMW X2 sDrive18i τώρα στη τιμή των €31.700*.

  Αποκτήστε την πρώτη BMW X2 sDrive18i με πακέτο εξοπλισμού Advantage Plus, στην τιμή των €31.500*.
  Επωφεληθείτε από το προνομιακό επιτόκιο 3,9% που ισχύει με το πρόγραμμα χρηματοδότησης BMW ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services.
  Το όφελος του πακέτου Advantage Plus που περιλαμβάνει ενδεικτικά:
  • Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων
  • Μεταλλικό χρώμα
  • Προβολείς LED
  • Ράγες οροφής
  • Έκδοση Advantage (Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών, Cruise Control, Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, Αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών).
  *Η τιμή αυτή είναι τοις μετρητοίς ή με το πρόγραμμα χρηματοδότησης της BMW Financial Services (με επιτόκιο 6,9% πλέον εισφοράς 0,6%) Iσχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων (δεν περιλαμβάνει έξοδα πινακίδων)
 • BMW X3 με όφελος έως €13.000*.

  BMW X3 με όφελος έως €13.000*.

  H νέα BMW X3 έχει μια ξεκάθαρη αποστολή: να συνδυάζει τη δυναμική με την ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς.
  Προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια, ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ή σε ολισθηρά οδοστρώματα. Άλλο χαρακτηριστικό αυτής της εξαιρετικής οδηγικής εμπειρίας είναι η υψηλή ροπή που συνδυάζεται με την εντυπωσιακή πρόσφυση και την ευελιξία.
  Ή, για να το θέσουμε αλλιώς: με την BMW X3, ο δρόμος τελειώνει εκεί που θέλετε εσείς.
  Ανακαλύψτε τη νέα BMW X3, το πρώτο Sports Activity Vehicle (SAV) στην κατηγορία του, με προηγμένο σχεδιασμό, πλούσια στοιχεία εξοπλισμού, εντυπωσιακό εσωτερικό και δυναμική απόδοση με όφελος έως €13.000* για τα μοντέλα xDrive20d.

  *Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
 • BMW X4 με όφελος έως €15.000.

  BMW X4 με όφελος έως €15.000.

  Νέα BMW X4 με όφελος έως €15.000* για τα μοντέλα BMW X4 xDrive20i, xDrive30i, xDrive20d, xDrive25d και Μ40d. Τώρα, η νέα BMW X4 προσφέρει ακόμα πιο βελτιωμένη δυναμική, σημαντικά αναβαθμισμένο εσωτερικό σε επίπεδο άνεσης και λειτουργικότητας και προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού.
  *Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της Σπανός ΑΕ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Invalid Input
 
 
 
 
Invalid Input
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Σπανός ΑΕ. ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Αίτημα για Service
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα