Sheer Driving Pleasure

 • ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΙ; ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.

  ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΙ; ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.

  BMW Value Service στη Σπανός ΑΕ.

 • ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΙ; ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.

  BMW Value Service στη Σπανός ΑΕ.

Επειδή η BMW σας αξίζει ποιοτικό service στη σωστή τιμή όσα χρόνια κι αν περάσουν, δημιουργήσαμε το BMW Value Service, ένα μόνιμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα συντήρησης. Τα πακέτα Value Service περιλαμβάνουν εργασία, Γνήσια Ανταλλακτικά, που συνοδεύονται από διετή εγγύηση, Γνήσια Λιπαντικά BMW και ΦΠΑ 24%. Το αποτέλεσμα; Κορυφαία ποιότητα σε απίστευτη τιμή. Επικοινωνήστε με τη Σπανός ΑΕ και κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού**.

 

 

*Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής περιλαμβάνουν εργασία, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, Γνήσια Λιπαντικά BMW και ΦΠΑ 24%.

onlineapp

Κλείστε ραντεβού online. Φροντίστε προσωπικά τον προγραμματισμό του επόμενου service σας με το BMW Online Appointment.

Κλείστε Ραντεβού

 

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

Γρήγορα.
Με το BMW Online Appointment μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για το επόμενο service σας γρηγορότερα από ποτέ: Επιλέξτε τις εργασίες συντήρησης που επιθυμείτε από τη λίστα και στη συνέχεια βρείτε τα διαθέσιμα ραντεβού.

Εύκολα.
Η εφαρμογή του BMW Online Appointment είναι φιλική και εύχρηστη προς τον χρήστη. Η λειτουργία με την χρήση του προσωπικού σας λογαριασμού σας είναι ιδιαίτερα βολική. Δεν χρειάζεται να καταχωρείτε τα στοιχεία σας σε κάθε ραντεβού. Μια φορά είναι αρκετή, αρκεί να τα αποθηκεύσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, με λίγα μόνο κλικ.

Ανά πάσα στιγμή.
Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας ανά πάσα στιγμή - όλο το εικοσιτετράωρο. Μετά το κλείσιμο κάποιου ραντεβού, θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω e-mail ή SMS. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την καταχώρηση στο ημερολόγιο του smartphone σας για την αυτόματη υπενθύμιση του ραντεβού σας.

 

Προσωπικά στοιχεία

Invalid Input
 
 
 
 
Invalid Input
Invalid Input
* Υποχρεωτικά πεδία

Κείμενο:

Please let us know your message.
Συναινώ στην επεξεργασία και χρήση από τη Σπανός Α.Ε. (Σπανός Α.Ε., Λεωφ. Συγγρού & Αμφιθέας, 171 22, Αθήνα) των παρεχόμενων από εμένα προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και κατηγορία διπλώματος οδήγησης, χόμπυ και ενδιαφέροντα) για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και επιλεγμένης ενημέρωσης για προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου BMW, καθώς και για σκοπούς έρευνας αγοράς. Η Σπανός Α.Ε. μπορεί επίσης να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μου και να επικοινωνούν μαζί μου για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Επικαιροποιήσεις μπορεί να κοινοποιούνται μεταξύ των παραπάνω συνδεδεμένων εταιρειών.
Συναινώ στη χρήση των προσωπικών δεδομένων για τη δημιουργία προσωπικού προφίλ πελάτη μέσω στατιστικών διαδικασιών. Χάρη σε αυτό το προφίλ, θα λαμβάνω προωθητικό υλικό με περιεχόμενο που με αφορά, όπως π.χ. προσωποποιημένες προσφορές από τη BMW Hellas A.E. και συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής), καθώς και συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές (τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που θα υποδείξω, τους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές για αγορά οχημάτων, επισκευές ή συμβουλευτικές επισκέψεις, τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής μου). Συναινώ επίσης στη διαβίβαση του προφίλ πελάτη από τη BMW Hellas A.E. σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές μου, για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω καθώς και στην επικοινωνία των εταιρειών αυτών μαζί μου για θέματα που με αφορούν. Όπου αυτά είναι διαθέσιμα, τα παρακάτω δεδομένα που είτε παρείχα ο ίδιος είτε παράχθηκαν από τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών της BMW Hellas A.E., συγκεκριμένων συνδεδεμένων εταιρειών καθώς και συγκεκριμένων συνεργατών, Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μπορούν να ενσωματωθούν για τη διαμόρφωση του προφίλ: στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, e-mail), συμπληρωματικές πληροφορίες/προτιμήσεις (π.χ. Επίσημος Έμπορος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής που θα υποδείξω, χόμπυ), αναγνωριστικά στοιχεία (π.χ. κωδικός πελάτη, αριθμός συμβολαίου), ιστορικό πελάτη (π.χ. λήψη προσφορών, στοιχεία αγοράς οχήματος, πληροφορίες από Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή), στοιχεία οχήματος (π.χ. στοιχεία από τη χρήση της εφαρμογής BMW Connected: διανυθέντα χιλιόμετρα, αυτονομία); δεδομένα εφαρμογών / ιστοσελίδων / μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. χρήση δεδομένων από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς myBMW ή myMINI). Πλήρη λίστα με δεδομένα των παραπάνω κατηγοριών είναι διαθέσιμη εδώ.
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Σπανός Α.Ε. και/ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω. Επικοινωνία με τη Σπανός Α.Ε., +30 210 9424449, Λεωφ. Συγγρού & Αμφιθέας, 171 22, Αθήνα, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Σπανός Α.Ε..
Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

Τα πακέτα BMW Value Service ισχύουν για τα μοντέλα με ημερομηνία ταξινόμησης:

 • BMW Σειρά 1 3θ (Ε81) από 2007 έως 2015
 • BMW Σειρά 1 5θ (Ε87) από 2004 έως 2007
 • BMW Σειρά 1 5θ (Ε87 LCI) από 2007 έως 2015
 • BMW Σειρά 1 3θ (F21) από 2012 έως 2015
 • BMW Σειρά 1 5θ (F20) από 2011 έως 2015
 • BMW Σειρά 3 (Ε46) από 1998 έως 2005
 • BMW Σειρά 3 Sedan (E90) από 2005 έως 2008
 • BMW Σειρά 3 Sedan (E90 LCI) από 2008 έως 2015
 • BMW Σειρά 3 Touring (E91) από 2005 έως 2008
 • BMW Σειρά 3 Touring (E91 LCI) από 2008 έως 2015
 • BMW Σειρά 3 Coupé (E92) από 2006 έως 2015
 • BMW Σειρά 3 Cabrio (Ε93) από 2006 έως 2015
 • BMW Σειρά 5 (Ε39) από 1995 έως 2003
 • BMW Σειρά 5 Sedan (Ε60) από 2003 έως 2007
 • BMW Σειρά 5 Sedan (Ε60 LCI) από 2007 έως 2015
 • BMW Σειρά 5 Touring (E61) από 2004 έως 2007
 • BMW Σειρά 5 Touring (E61 LCI) από 2007 έως 2015
 • BMW X1 (E84) από 2010 έως 2015
 • BMW X3 (E83) από 2003 έως 2006
 • BMW X3 (E83 LCI) από 2006 έως 2015
 • BMW Χ5 (Ε53) από 2000 έως 2006
 • BMW Χ5 (Ε70) από 2006 έως 2010
 • BMW Χ5 (Ε70 LCI) από 2010 έως 2015

 

**Η ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων του προγράμματος χωρίς προειδοποίηση.
Με την επιφύλαξη τυπογραφικών λαθών ή σφαλμάτων.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Αίτημα για Service
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα