Η ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ. ΣΤΟ Racetrack Experience

Η ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ. ΣΤΟ Racetrack Experience

Στο διήμερο οδηγικής απόλαυσης στην πιστα των Σερρων που οργάνωσε το SpeedSector συμμετειχε με επιτυχία η ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.
ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ.

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση είναι χάρισμα: η BMW Concept X7 iPerformance το δηλώνει σε κάθε της πτυχή. Η εντωπωσιακή εμφάνιση δημιουργεί μια λεπτή και άκρως δυναμική εικόνα. Αυτό οφείλεται, μεταξύ άλλων,στο στενό πίσω τμήμα και τις δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές που δημιουργούν έναν ορμητικό χαρακτήρα.Η κάθετη μάσκα "νεφρών", οι μεγάλες εισαγωγές αέρα και οι κομψά τονισμένες επιφάνειες δημιουργούν μια μοντέρνα συνολική εικόνα που αποπνέει υπεροχή και επιβλητικότητα.

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.

Η BMW Concept X7 iPerformance αποτελεί σύγχρονη έκφραση της πολυτέλειας χάρη στη διακριτική σχεδίαση και τις απόλυτα προσεγμένες λεπτομέρειες. Η BMW Concept X7 iPerformance κοιτά με αυτοπεποίθηση προς το μέλλον και δημιουργεί νέα πρότυπα στους τομείς της συνδεσιμότητας και των ψηφιακών υπηρεσιών. Το πρωτοποριακό περιβάλλον χρήστη επιτρέπει στους επιβάτες να επικοινωνούν τόσο με το εξωτερικό περιβάλλον όσο και μεταξύ τους, μέσω ξεχωριστών οθονών. Μια ακόμα εντυπωσιακή λεπτομέρεια: η μετάδοση των μηνυμάτων απεικονίζεται με τη μορφή διαδραστικών φωτεινών ταινιών που κινούνται από πίσω προς τα μπροστά, κατά μήκος των θυρών.
Η BMW CONCEPT ΣΕΙΡΑ 8.

Η BMW CONCEPT ΣΕΙΡΑ 8.

Η ιστορία ενός θρύλου της αυτοκίνησης μπορεί να ξαναγραφτεί μόνο σε ένα μέρος: στις αγωνιστικές πίστες. To δυναμικό εξωτερικό προϊδεάζει για τη δύναμη που κρύβει μέσα της η BMW Concept Σειρά 8. Αυτό το εκφραστικό σπορ coupé, ακόμα και όταν είναι σταματημένο, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την απόλυτη οδηγική εμπειρία που προσφέρει.
ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ.

ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ.

Η σιλουέτα της BMW Concept Σειράς 8 αγκαλιάζει δυναμικά τον δρόμο. Από την πρώτη κιόλας ματιά, οι γραμμές και οι μυώδεις επιφάνειες υπόσχονται μια δυναμική οδηγική εμπειρία. Η μάσκα "νεφρών" είναι πιο φαρδιά στο κάτω μέρος για να τονίζει το χαμηλό κέντρο βάρους του αυτοκινήτου, ενώ οι προβολείς εστιάζουν αποφασιστικά στον δρόμο. Δύο εκφραστικά σχεδιασμένες χαρακτηριστικές γραμμές επεκτείνονται στο σπορ πίσω μέρος. Με τη χαμηλή και εξαιρετικά φαρδιά εμφάνισή της, ενισχύει την συνολική κυρίαρχη εικόνα.
Η BMW Concept Z4

Η BMW Concept Z4

H νέα BMW Concept Z4 φαίνεται ανοιχτή σε προκλήσεις και ασυμβίβαστη. Ένα roadster με ισχυρό χαρακτήρα, άκρως εντυπωσιακό εξωτερικό σχεδιασμό και γεμάτο αυτοπεποίθηση παρουσιαστικό. Κάθε λεπτομέρεια φανερώνει αθλητική δύναμη και λαχτάρα για ελευθερία.
ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ.

ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ.

Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο μπροστινό μέρος και οι τονισμένες εξαγωγές αέρα στην μπροστινή πλευρά του καπό "διψούν" για ταχύτητα και ροή αέρα. Το ίδιο και οι χαμηλά τοποθετημένες γρίλιες της μάσκας "νεφρών", που εκπέμπουν ασυγκράτητο σπορ "αέρα" με την κυψελοειδή κατασκευή και τα νέας σχεδίασης δικτυωτά ένθετα. H νέα BMW Concept Z4 – η ανεξαρτησία στην υπέρτατη μορφή της.
Το νεο BMW Active Hybrid E Bike 07

Το νεο BMW Active Hybrid E Bike 07

BMW Active Hybrid e-bike προσφέρει στον αναβάτη σημαντική βοήθεια, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα ισχύος 250W (0,33 ίππων) και ροπή 90 Nm. Διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία χωρητικότητας 502 Wh, που παρέχει αυτονομία στο ποδήλατο έως και 100 χλμ. Τόσο ο κινητήρας, όσο και η μπαταρία είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο αλουμινίου, με τον αναβάτη να μπορεί επίσης να ρυθμίσει την βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα στα πεντάλ, μέσω της οθόνης του ποδηλάτου, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις τέσσερις διαθέσιμες λειτουργίες ισχύος, από την ECO (+ 50%) έως την TURBO (+ 275%), με την μέγιστη ταχύτητα να ορίζεται στα 25 χλμ./ώρα. εδομένου ότι πρόκειται για lifestyle προϊόν, η BMW έχει τοποθετήσει στο ποδήλατο υποδοχή micro USB και λειτουργία Bluetooth, προκειμένου να συνδεθεί το smartphone με το ποδήλατο. Ακόμα, το Active Hybrid e-bike είναι διαθέσιμο είτε σε μαύρο (Frozen Black) είτε ασημί (Arctic Silver) χρώμα, ενώ το LED φως, που ενσωματώνεται στον πίσω αλουμινένιο λασπωτήρα, όχι μόνο βελτιώνει την ασφάλεια, αλλά συνεισφέρει και στο οπτικό αποτέλεσμα.