• ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

  ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ,
  ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

  Το νέο BMW i3 και το BMW i3s.
 • ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ,
  ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

  Το νέο BMW i3 και το BMW i3s.

Ο κόσμος βρίσκεται σε μία διαρκή κίνηση. Συναρπαστικές αλλαγές συμβαίνουν καθημερινά και όλο και περισσότερο αυξάνεται η επιθυμία για αυθεντικές αξίες και έναν βιώσιμο τρόπο ζωής.

Η μάρκα BMW i εκφράζει την έννοια της βιωσιμότητας και επαναπροσδιορίζει την κινητικότητα.

Το BMW i3, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW, είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αυτοκίνητο. Η καινοτομία χαρακτηρίζει τη σχεδίαση και την κατασκευή του και η οδηγική απόλαυση παίρνει νέα διάσταση.

Τα νέα BMW i3/i3s με την αυξημένη αυτονομία έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Αποκτήστε τώρα τα νέα BMW i3/i3s από €229/μήνα* με τα νέα άτοκα προγράμματα χρηματοδότησης της BMW Financial Services και δωρεάν ενέργεια έως 100.000 χλμ. (μέσω της συνεργασίας με τον ενεργειακό όμιλο ΗΡΩΝ). Η προσφορά της δωρεάν ενέργειας ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Εναλλακτικά μπορείτε να αποκτήσετε τα νέα BMW i3/i3s από €447/μήνα** με το πρόγραμμα BMW eCover.

Επιβιβαστείτε και ζήστε το μέλλον από κοντά. Το νέο BMW i3 διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες που σας επιτρέπουν να καλύπτετε τις καθημερινές σας ανάγκες. Σας δικτυώνει με το εξωτερικό περιβάλλον, σας ενημερώνει, σας βοηθά να παραμένετε οργανωμένοι και να φτάνετε στον προορισμό σας, όσο μακριά κι αν είναι αυτός. Είναι πάντοτε έτοιμο να σας συνοδεύσει σε νέους δρόμους. Με στιλ και πρωτοποριακή σχεδίαση, για οδηγική απόλαυση που ηλεκτρίζει.

Επιπλέον όταν η σπορ οδήγηση με μηδενικούς ρύπους ανήκει στο μέλλον, τo νέο BMW i3s βρίσκεται ήδη εκεί. Και είναι πανέτοιμο να ξεκινήσει. Με επιτάχυνση από στάση στα 60 km/h σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, η χαρακτηριστική αίσθηση οδήγησης με ένα πεντάλ και η προοδευτική σχεδίαση αποκαλύπτουν τη δυναμική ενός σπορ αυτοκινήτου. Τα συναισθήματα θα σας ηλεκτρίζουν σε κάθε μέτρο που διανύετε.

 

 

 

Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της Σπανός ΑΕ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Invalid Input
 
 
 
 
Invalid Input
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Σπανός ΑΕ. ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

 

 

*Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα BMW eSelect της BMW Financial Services με αξία οχήματος €39.790, προκαταβολή €14.030, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 0%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €15.916, προστασία δανείου €648, έξοδα φακέλου €270, συνολικό ποσό πίστωσης €26.408, συνολικό ποσό καταβολής €41.228, και ΣΕΠΠΕ 0,93%.

**Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα BMW eCover της BMW Financial Services με αξία οχήματος €39.790, προκαταβολή €14.030, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 0%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 60 μήνες, προστασία δανείου €648, έξοδα φακέλου €270, συνολικό ποσό πίστωσης €26.408, συνολικό ποσό καταβολής €41.119, και ΣΕΠΠΕ 1,03%.