logo new

 • ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

  ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

  Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan
 • ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

  Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan
ΟΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΟΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της παρουσίασής της, η νέα BMW Σειρά 3 Sedan ξεχωρίζει, καθώς για μια ακόμα φορά επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της. Με την πρωτοποριακή της σχεδίαση σηματοδοτεί την αυγή μιας νέας εποχής. Το απόλυτο σπορ sedan εξοπλίζεται με ακόμα πιο ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες. Συγχρόνως, διαθέτει μια νέα ικανότητα – πείτε απλώς τη φράση "Hey BMW" και η νέα BMW Σειρά 3 θα αναγνωρίσει τη φωνή σας και θα υπακούσει σε κάθε σας εντολή.
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ.

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ.

Η σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 3 Sedan.
Η BMW Σειρά 3 ήταν πάντα ο πρωτοπόρος. Με τη νέα φιλοσοφία σχεδίασης, το σπορ sedan συνδέει τις επιτυχίες που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα με το μέλλον. Εμφάνιση που εκπληρώνει την επιθυμία για απόλυτη οδηγική απόλαυση με κάθε λεπτομέρεια.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Η συνδεσιμότητα στη νέα BMW Σειρά 3 Sedan. "Hey BMW" – τώρα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την BMW Σειρά 3, χάρη στις νέες τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Με το τεχνολογικό πακέτο BMW ConnectedDrive και τις υπηρεσίες, όπως το Connected Music ή η Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, μπορείτε να παραμένετε δικτυωμένοι με την BMW και το εξωτερικό περιβάλλον.
Η ΝΕΑ BMW 330e.

Η ΝΕΑ BMW 330e.

Οι 252 hp απόλυτης οδηγικής απόλαυσης αποτελούν την κινητήρια δύναμη της BMW 330e*. Με τον άκρως αποδοτικό συνδυασμό ηλεκτροκινητήρα και τετρακύλινδρου κινητήρα βενζίνης BMW TwinPower Turbo, το plug-in υβριδικό σύνολο αποδίδει μια "επαναστατική" δυναμική. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τα πάντα από την αρχή.
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

BMW M σημαίνει πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό – αυτό ακριβώς ενσαρκώνει η BMW M340i xDrive*. Η φιλοδοξία: κορυφαίες επιδόσεις και τελειότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Για συγκλονιστική δυναμική οδήγησης που προκαλεί εκρήξεις αδρεναλίνης κάθε στιγμή.

 

 

Invalid Input
 
 
 
 
Invalid Input
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Σπανός ΑΕ. ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.
 

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • * Διαθέσιμο από τον 07/2019. Τα στοιχεία είναι προσωρινά.

  BMW 320d Sedan:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 4,7–4,4 [4,5–4,2]
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 122–115 [117–110]

  BMW 320d xDrive Sedan:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 4,8–4,5
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 125–118

  BMW 330i Sedan:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6,1–5,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 139–132

  BMW M340i xDrive Sedan(2):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,5
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 172

  BMW 330e Sedan(2):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): από 1,7
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): από 39

  Οι τιμές των αυτοκινήτων που επισημαίνονται με την ένδειξη (2) είναι προσωρινές.

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την προαναφερόμενη διαδικασία μετρήσεων VO (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  Οι τιμές είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Αίτημα για Service
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα