Sheer Driving Pleasure

 • THE X1

  THE X1

  Η νέα BMW X1 με όφελος από €2.000 στη Σπανός ΑΕ.

 • THE X1

  Η νέα BMW X1 με όφελος από €2.000 στη Σπανός ΑΕ.

ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ.

 

Τώρα είναι η στιγμή σας για να κάνετε την κορυφαία επιλογή. Αποκτήστε τη νέα BMW X1 με μοναδικά πακέτα εξοπλισμού και με αυτόματο κιβώτιο και όφελος από €2.000. Δική σας και με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW Safety* από 10% προκαταβολή, δυνατότητα 12μηνης χρήσης και επιστροφής οχήματος χωρίς επιβάρυνση καθώς και εξασφάλιση πληρωμής δόσεων. Γνωρίστε την υπεροχή και την ασφάλεια της νέας BMW X1 στη Σπανός ΑΕ και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. 

 Ανακαλύψτε το μέλλον σε όλο του το μεγαλείο και με όλα του τα χρώματα. Χάρη στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 10,25" με οθόνη αφής, το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display και τον πίνακα οργάνων σε τεχνολογία Black Panel, δεν θα χάσετε ποτέ τον προορισμό σας με τη νέα BMW X1.

 • Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 10,25''.
  Η Κεντρική Οθόνη Ελέγχου υψηλής ανάλυσης 10,25" με λειτουργία αφής προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την οδήγηση. Ο διαισθητικός έλεγχος πραγματοποιείται από το τιμόνι, το πολυχειριστήριο iDrive στην κεντρική κονσόλα ή τη λειτουργία αφής. Διάφορες λειτουργίες του συστήματος πλοήγησης και πολυμέσων μπορούν να ελεγχθούν με τη βοήθεια του φωνητικού ελέγχου.
 • BMW Head-Up Display.
  Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδρομή απευθείας μέσα στο οπτικό σας πεδίο, βοηθώντας σας να συγκεντρωθείτε στην οδήγηση. Οι πληροφορίες που προβάλλονται περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης, οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, την Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης, καθώς και λίστες του τηλεφώνου και του συστήματος ψυχαγωγίας.
 • Πίνακας οργάνων με τεχνολογία Black Panel.
  Τα όργανα τεχνολογίας Black Panel διαθέτουν μαύρη ματ επιφάνεια με δύο χρωμιωμένους δακτυλίους και ενσωματώνονται με κομψό τρόπο στον πίνακα οργάνων. Ο οδηγός βλέπει τις σχετικές πληροφορίες οδήγησης στην έγχρωμη οθόνη 5,7" που υπάρχει στο κέντρο.
 

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.

 

Ανακάλυψε τα πλούσια πακέτα εξοπλισμού που διαθέτουν αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και απόκτησε τη νέα BMW X1 που σου ταιριάζει από €37.585.

 

 • BMW X1 sDrive18i xLine Advanced.
  BMW X1 sDrive18i xLine Advanced με €37.585.
  Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:
  - Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
  - Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος
  - Έκδοση xLine
  - Επένδυση καθισμάτων σε συνδυασμό ύφασμα/δέρμα
  - Σπορ δερμάτινο τιμόνι
  - Αυτόματη λειτουργία πόρτας χώρου αποσκευών
  - Ράγες οροφής με φινίρισμα αλουμινίου
  - Αισθητήρας παρκαρίσματος πίσω (PDC)
  - Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός
  - Cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος
  - Πακέτο φωτισμού
  - Προβολείς LED
  - Σύστημα καθαρισμού προβολέων
  - Προβολείς ομίχλης LED
  - Ζάντες ελαφρού κράματος 18”
  - Πακέτο εξωτερικών καθρεπτών
 • BMW X1 sDrive18i Connected Advanced.
  BMW X1 sDrive18i Connected Advanced με €37.585.
  Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:
  - Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
  - Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος
  - Σύστημα πλοήγησης
  - Apple CarPlay
  - Έκδοση Advantage
  - Αυτόματη λειτουργία πόρτας χώρου αποσκευών
  - Αισθητήρας παρκαρίσματος πίσω (PDC)
  - Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός
  - Cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος
  - Σπορ δερμάτινο τιμόνι
  - Ζάντες ελαφρού κράματος 18”
  - Προβολείς LED
  - Πακέτο φωτισμού
  - Σύστημα καθαρισμού προβολέων
  - Πακέτο εξωτερικών καθρεπτών
 • BMW X1 sDrive16d Connected.
  BMW X1 sDrive16d Connected με €36.981.
  Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:
  - Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
  - Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος
  - Σύστημα πλοήγησης
  - Apple CarPlay
  - Έκδοση Advantage
  - Αυτόματη λειτουργία πόρτας χώρου αποσκευών
  - Αισθητήρας παρκαρίσματος πίσω (PDC)
  - Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός
  - Cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος
  - Σπορ δερμάτινο τιμόνι
  - Πακέτο φωτισμού
 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

 

BMW FINANCIAL SERVICES.

Τώρα η νέα BMW Χ1 είναι πιο κοντά από ποτέ.

Αποκτήστε τη νέα BMW X1 με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW Safety* από 10% προκαταβολή, δυνατότητα 12μηνης χρήσης και επιστροφής οχήματος χωρίς επιβάρυνση καθώς και εξασφάλιση πληρωμής δόσεων.

 

 

 Κλείστε τώρα ένα Test Drive:

 

Προσωπικά στοιχεία

Invalid Input
 
 
 
 
Invalid Input
Invalid Input
* Υποχρεωτικά πεδία

Κείμενο:

Please let us know your message.
Συναινώ στην επεξεργασία και χρήση από τη Σπανός Α.Ε. (Σπανός Α.Ε., Λεωφ. Συγγρού & Αμφιθέας, 171 22, Αθήνα) των παρεχόμενων από εμένα προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και κατηγορία διπλώματος οδήγησης, χόμπυ και ενδιαφέροντα) για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και επιλεγμένης ενημέρωσης για προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου BMW, καθώς και για σκοπούς έρευνας αγοράς. Η Σπανός Α.Ε. μπορεί επίσης να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μου και να επικοινωνούν μαζί μου για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Επικαιροποιήσεις μπορεί να κοινοποιούνται μεταξύ των παραπάνω συνδεδεμένων εταιρειών.
Συναινώ στη χρήση των προσωπικών δεδομένων για τη δημιουργία προσωπικού προφίλ πελάτη μέσω στατιστικών διαδικασιών. Χάρη σε αυτό το προφίλ, θα λαμβάνω προωθητικό υλικό με περιεχόμενο που με αφορά, όπως π.χ. προσωποποιημένες προσφορές από τη BMW Hellas A.E. και συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής), καθώς και συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές (τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που θα υποδείξω, τους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές για αγορά οχημάτων, επισκευές ή συμβουλευτικές επισκέψεις, τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής μου). Συναινώ επίσης στη διαβίβαση του προφίλ πελάτη από τη BMW Hellas A.E. σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές μου, για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω καθώς και στην επικοινωνία των εταιρειών αυτών μαζί μου για θέματα που με αφορούν. Όπου αυτά είναι διαθέσιμα, τα παρακάτω δεδομένα που είτε παρείχα ο ίδιος είτε παράχθηκαν από τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών της BMW Hellas A.E., συγκεκριμένων συνδεδεμένων εταιρειών καθώς και συγκεκριμένων συνεργατών, Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μπορούν να ενσωματωθούν για τη διαμόρφωση του προφίλ: στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, e-mail), συμπληρωματικές πληροφορίες/προτιμήσεις (π.χ. Επίσημος Έμπορος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής που θα υποδείξω, χόμπυ), αναγνωριστικά στοιχεία (π.χ. κωδικός πελάτη, αριθμός συμβολαίου), ιστορικό πελάτη (π.χ. λήψη προσφορών, στοιχεία αγοράς οχήματος, πληροφορίες από Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή), στοιχεία οχήματος (π.χ. στοιχεία από τη χρήση της εφαρμογής BMW Connected: διανυθέντα χιλιόμετρα, αυτονομία); δεδομένα εφαρμογών / ιστοσελίδων / μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. χρήση δεδομένων από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς myBMW ή myMINI). Πλήρη λίστα με δεδομένα των παραπάνω κατηγοριών είναι διαθέσιμη εδώ.
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Σπανός Α.Ε. και/ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω. Επικοινωνία με τη Σπανός Α.Ε., +30 210 9424449, Λεωφ. Συγγρού & Αμφιθέας, 171 22, Αθήνα, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Σπανός Α.Ε..
Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

 

 

* Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα BMW Safety για το όχημα BMW X1 sDrive18i xLine Advanced, με ενδεικτική αξία €35.600, προκαταβολή €7.120, τελευταία μεγάλη δόση €13.528. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €2.009 (προσφέρεται σε συνεργασία με Allianz), άτοκη εξασφάλιση πληρωμής δόσεων €1.187 (προσφέρεται σε συνεργασία με Metlife), έξοδα φακέλου €280, συνολικό ποσό πίστωσης €31.675, ΣΕΠΠΕ 7,00%, μηνιαία δόση €495, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €44.661.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα