• ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΣΕ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ. ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

  ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,
  ΣΕ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ.
  ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

 • ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,
  ΣΕ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ.
  ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Ανακαλύψτε την απόλυτη οδηγική απόλαυση και στα μεταχειρισμένα. Αποκτήστε  την BMW 116d Αυτόματο (μοντέλο 2017) από 21.000€ (Τιμή Καινούργιου 36.010€) και την BMW 216d Active Tourer Αυτόματο (μοντέλο 2017) από 23.500€ (Τιμή Καινούργιου 41.215€),  και τα παρακάτω προνόμια με την εγγύηση της Σπανός ΑΕ:

- 4,9% Προνομιακό Επιτόκιο από την BMW Financial Services*

- 5 Χρόνια Δωρεάν Service ή 60.000 χλμ**

- 2 Χρόνια Εγγύηση**

- Εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων

- Βonus ανταλλαγής 

 

 

newnew4

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές επιλογές μας και αποκτήστε και εσείς το μοντέλο ΒΜW 116d ή BMW 216d Active Tourer που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. 

 

 Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της Σπανός ΑΕ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Invalid Input
 
 
 
 
Invalid Input
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Σπανός ΑΕ. ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

 

 

 

 

*Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,9%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75.

**Από την ημερομηνία ταξινόμησης.