• ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΣΕ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ. ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

  ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,
  ΣΕ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ.
  ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

 • ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,
  ΣΕ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ.
  ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Ανακαλύψτε την απόλυτη οδηγική απόλαυση και στα μεταχειρισμένα. Αποκτήστε  την BMW 116d (μοντέλο 2017) από 21.900 και την BMW 216d Active Tourer Auto (μοντέλο 2017) από 24.900€,  και τα παρακάτω προνόμια με την εγγύηση της Σπανός ΑΕ:

- 4,9% Προνομιακό Επιτόκιο από την BMW Financial Services*

- 5 Χρόνια Δωρεάν Service ή 60.000 χλμ**

- 2 Χρόνια Εγγύηση**

- Εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων

 

 

newnew4

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές επιλογές μας και αποκτήστε και εσείς το μοντέλο ΒΜW 116d ή BMW 216d Active Tourer που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. 

 

 Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της Σπανός ΑΕ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Όνομα(*)
Please let us know your name.

Επώνυμο(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο(*)
Invalid Input

Email(*)
Please let us know your email address.

Terms(*)

Terms(*)

Συναινώ στη διαβίβαση των δεδομένων μου από τη Σπανός Α.Ε. στη BMW Hellas A.E. (Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564, Κηφισιά Αττικής), καθώς και στην επεξεργασία και χρήση των δεδομένων μου και στην επικοινωνία μαζί μου από τη BMW Hellas A.E. για τους παραπάνω αναφερόμενους σκοπούς. Η BMW Hellas A.E. μπορεί επίσης να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής) καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μου και να επικοινωνούν μαζί μου για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Επικαιροποιήσεις μπορεί να κοινοποιούνται μεταξύ των παραπάνω συνδεδεμένων εταιρειών.

Terms

 

 

 

 

*Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,9%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75.

**Από την ημερομηνία ταξινόμησης.

 

 

Invalid Input
Invalid Input