logo new

  • Η BMW ΣΑΣ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.

    Η BMW ΣΑΣ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.

    Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετούμε.

  • Η BMW ΣΑΣ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.

    Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετούμε.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Είτε πρόκειται για επισκευές λόγω ατυχήματος είτε για μικροζημιές, με τους άριστα καταρτισμένους ειδικούς του BMW Service της Σπανός ΑΕ και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, το αυτοκίνητό σας είναι στα καλύτερα χέρια ανά πάσα στιγμή. Στη Σπανός ΑΕ, επαναφέρουμε την BMW σας σε άψογη κατάσταση. Η εφαρμογή κορυφαίων προτύπων ποιότητας και η χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση της διατήρησης της αξίας του αυτοκινήτου σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΣΤΗ ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

 

Όταν πρόκειται για επισκευές BMW σε μηχανικά μέρη, όπως στα τακάκια και τους δίσκους των φρένων, ή σε ηλεκτρονικά μέρη, όπως το σύστημα πλοήγησης, απαιτείται η επέμβαση ενός εξειδικευμένου μηχανικού της BMW. Άλλωστε, κανείς άλλος δεν γνωρίζει την πρωτοποριακή τεχνολογία της BMW καλύτερα από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς της Σπανός ΑΕ. Η Σπανός ΑΕ χρησιμοποιεί μόνο Γνήσια Ανταλλακτικά BMW για τις εργασίες επισκευής BMW και, έτσι, εγγυάται κορυφαία ποιότητα και υψηλές επιδόσεις. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW είναι ειδικά προσαρμοσμένα για τη δική σας BMW – κάθε εξάρτημα είναι απόλυτα αξιόπιστο και έχει φτιαχτεί για να διασφαλίσει τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου σας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τις επισκευές BMW, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε εξειδικευμένες συμβουλές και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

 

  Επικοινωνία

 

 

Επισκευές κρυστάλλων Επισκευές ζαντών ελαφρού κράματοςΕπισκευές σε πλαστικά μέρηΕπισκευές μικρών σημαδιώνΜικροεπισκευέςΕπισκευές εσωτερικού

Επισκευές κρυστάλλων.

Ένα μικρό σημαδάκι από εκτίναξη χαλικιού μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα σε ρωγμή και, τότε, θα πρέπει οπωσδήποτε να αντικατασταθεί ολόκληρο το παρμπρίζ. Οι ειδικά καταρτισμένοι τεχνικοί του BMW Service εξετάζουν πολύ προσεκτικά κάθε σημείο όπου υπάρχει ζημιά σε κρύσταλλο και, εφόσον είναι εφικτό, την αποκαθιστούν γρήγορα, αξιόπιστα και με τη γνωστή ποιότητα BMW, μέσω της μεθόδου επισκευής κρυστάλλων BMW. Εάν δεν είναι δυνατή η επισκευή, τοποθετείται νέο, υψηλής ποιότητας Γνήσιο Παρμπρίζ BMW. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία και τα ειδικά εξελιγμένα υλικά, σας εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τη μέγιστη ασφάλεια. 

Επικοινωνία

Επισκευές ζαντών ελαφρού κράματος.

Ζημιές στις ζάντες μπορούν να προκληθούν πολύ εύκολα, ακόμα και από την επαφή με την άκρη ενός πεζοδρομίου. Εάν τυχόν σας συμβεί κάτι τέτοιο, φροντίστε οπωσδήποτε να επισκεφτείτε την Σπανός ΑΕ για επαγγελματικού επιπέδου επισκευές ζαντών ελαφρού κράματος BMW. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ζημιές είναι καθαρά επιφανειακές και έτσι, οι επισκευές ζαντών ελαφρού κράματος BMW θα αφαιρέσουν γρήγορα όλα τα σημάδια, χρησιμοποιώντας μια ειδική πάστα πρωτοποριακής τεχνολογίας, η οποία προσφέρει αποτελέσματα άριστης ποιότητας. Ακόμα και σε μια περίπτωση πιο σοβαρής δομικής ζημιάς, η Σπανός ΑΕ μπορεί να προτείνει αντικατάσταση της ζάντας. 

Επικοινωνία

Επισκευές σε πλαστικά μέρη.

Οι προφυλακτήρες είναι πάντοτε ευάλωτοι σε ρωγμές ή γρατζουνιές. Χάρη στις επισκευές σε πλαστικά μέρη BMW, μπορείτε εύκολα να αποκαταστήσετε κάθε είδους μικροζημιάς στα εξωτερικά πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου. Η Σπανός ΑΕ θα σας επιδιορθώσει, γρήγορα και οικονομικά, οποιοδήποτε πλαστικό μέρος, το οποίο έχει υποστεί ζημιά, με τη γνώριμη υψηλή ποιότητα BMW.

Επικοινωνία

Επισκευές μικρών σημαδιών.

Ακόμα και ένα μικρό γδάρσιμο στη βαφή μετριάζει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Με τις επισκευές μικρών σημαδιών BMW, η Σπανός ΑΕ αποκαθιστά μικροζημιές στο χρώμα του αμαξώματος με τα γνώριμα αποδεδειγμένα πρότυπα ποιότητας της BMW: γρήγορα, με ακρίβεια και με σεβασμό προς το περιβάλλον. Χάρη στη χρήση ειδικών μεθόδων επεξεργασίας και τοπικής βαφής, οι ζημιές από εκτίναξη χαλικιών, τα ξυσίματα και οι μικρές γρατσουνιές στο χρώμα του αμαξώματος μπορούν να επιδιορθωθούν χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθούν τα αντίστοιχα εξαρτήματα – και με ολοφάνερα αποτελέσματα.

Επικοινωνία

Μικροεπισκευές.

Οι μικροεπισκευές BMW αποκαθιστούν την αφοσίωσή σας στην BMW. Το χαλάζι, τα μικρά χτυπήματα κατά το παρκάρισμα ή οι μικρής έκτασης βανδαλισμοί αφήνουν σημάδια στην BMW σας. Με τις μικροεπισκευές BMW, οι ζημιές στο αμάξωμα μπορούν να αποκατασταθούν οικονομικά, χωρίς να χρειαστεί νέα βαφή. Εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους επισκευής, η Σπανός ΑΕ μπορεί, εύκολα και οικονομικά, να εξαφανίσει εντελώς τα χτυπήματα και τις μικροζημιές στο χρώμα από την BMW σας. Διατηρήστε την εμφάνιση και την αξία της BMW σας – αφήστε την BMW να αποκαταστήσει την αρχική κορυφαία ποιότητα του αυτοκινήτου σας. Οι μικροεπισκευές BMW ενδείκνυνται ιδιαίτερα για την αποκατάσταση μικροζημιών στο χρώμα, χτυπημάτων και βαθουλωμάτων με διάμετρο έως 60 mm και εφόσον η αρχική βαφή δεν έχει υποστεί φθορές.

Επικοινωνία

Επισκευές εσωτερικού.

Με τις εργασίες αποκατάστασης, εμφάνισης και επισκευών εσωτερικού BMW, σάς προσφέρεται ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να κάνετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας να φαίνεται σαν καινούριο. Με εντυπωσιακά χαμηλό κόστος, οι επισκευές επενδύσεων BMW ή η αποκατάσταση εμφάνισης του ταμπλό BMW «εξαφανίζει» κάθε πρόβλημα, γρήγορα και με αριστοτεχνικό τρόπο. Οι ζημιές στα καθίσματα BMW που οφείλονται σε κάψιμο από τσιγάρο ή τρύπημα από αιχμηρό αντικείμενο επιδιορθώνονται και το αυτοκίνητό σας επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση, πάντοτε σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της BMW. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, από φθορές σε δερμάτινα καθίσματα μέχρι τρύπες σε πλαστικά προσαρτήματα, μην αφήσετε μια στιγμή παράβλεψης ή αμέλειας να οδηγήσει σε μόνιμη ζημιά και συνεχές δυσάρεστο θέαμα. Η αποκατάσταση της εμφάνισης και οι επισκευές εσωτερικού BMW επαναφέρουν την διαχρονική ομορφιά της BMW σας.

Επικοινωνία

 

 

ΠΑΡΜΠΡΙΖ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΤΕ.

Το γνήσιο παρμπρίζ BMW, οι γνήσιες κόλλες BMW καθώς και η σωστή διαδικασία τοποθέτησης από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Σπανός ΑΕ αποτελούν βασική προϋπόθεση, ώστε να διατηρηθούν οι ιδιότητες ασφαλείας, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές BMW.

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται για τα συστήματα ασφαλείας τα οποία είναι άμεσα εξαρτώμενα από το γνήσιο παρμπρίζ BMW, ότι συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές για τις οποίες έχουν σχεδιαστεί:
‑ Συμμετοχή στην πλήρη ανάπτυξη αερόσακου συνοδηγού.
‑ Υποστήριξη της δυναμικής ακαμψίας του οχήματος.
‑ Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go.
‑ Προειδοποίηση σύγκρουσης με ενεργοποίηση φρένου.
‑ Ενδείξεις συστήματος Head Up Display.
‑ Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με λειτουργία προστασίας από πλευρικές συγκρούσεις.
‑ Υποβοήθηση κυκλοφοριακής συμφόρησης.
‑ Πληροφορία ορίου ταχύτητας.
‑ Εμφάνιση ορίων ταχύτητας με προειδοποίηση απαγόρευσης προσπέρασης.
‑ Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας.
‑ Ενεργή προστασία πεζών.
‑ Αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων.
‑ Αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων / φώτων.

Σπανός ΑΕ 
Βραβείο Καλύτερου Εμπόρου στην εξυπηρέτηση πελατών
σε πωλήσεις και after sales στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της Σπανός ΑΕ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Όνομα(*)
Please let us know your name.

Επώνυμο(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο(*)
Invalid Input

Email(*)
Please let us know your email address.

Επιλογή (i)

Επιλογή (i)

Επιλογή (i)

Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Σπανός ΑΕ. ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Αίτημα για Service
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα