logo new

  • THE 1

    THE 1

  • THE 1

Η Νέα BMW Σειρά 1 μπορεί να γίνει δική σου από €189/ μήνα* με το πρόγραμμα BMW Select της BMW Financial Services,  που περιλαμβάνει χρηματοδότηση με επιτόκιο 6,9% (Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/1975) και Δωρεάν Ασφάλιση Αυτοκινήτου Top Cover για 6 μήνες. Επιλέγεις ως προκαταβολή το ποσό που επιθυμείς από 10% και αποπληρώνεις σε έως 48 μήνες.

Με την ολοκλήρωση της διάρκειας των μηνιαίων δόσεων, απομένει μία τελευταία μεγάλη δόση για την οποία το πρόγραμμα εξασφαλίζει τις παρακάτω επιλογές:

  • Εξόφληση και απόκτηση του οχήματος.
  • Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης για διάρκεια έως 48 μήνες.
  • Επιστροφή του οχήματός στην BMW Financial Services.

 

THE 1.

THE 1.

Η BMW Σειρά 1 αντιπροσωπεύει τον αθλητικό χαρακτήρα και τη σύγχρονη σχεδίαση. Ανακαλύψτε τις ελκυστικές επιλογές για το εσωτερικό και το εξωτερικό, το δυναμικά βελτιωμένο συγκρότημα μετάδοσης της κίνησης και τα στοιχεία του πλαισίου, καθώς και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού.
ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Υψηλής ποιότητας στοιχεία εσωτερικού και εξωτερικού εξοπλισμού για την BMW Σειρά 1. Ανακαλύψτε τις σπορ σχεδιαστικές επιλογές της νέας BMW Σειράς 1 με Έκδοση Sport Line. Με τα υψηλής ποιότητας στοιχεία εσωτερικού και εξωτερικού εξοπλισμού, μπορείτε να διαμορφώσετε το αυτοκίνητό σας ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις προσωπικές σας προτιμήσεις.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ.

Το συγκρότημα μετάδοσης κίνησης, το πλαίσιο και το Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης Μ της BMW Σειράς 1. Δυναμική επιτάχυνση, ευελιξία ή ασφαλής οδική συμπεριφορά – η νέα BMW Σειρά 1 μετατρέπει κάθε διαδρομή σε μια ξεχωριστή εμπειρία χάρη στον αποδοτικό κινητήρα και τα δυναμικά στοιχεία του συγκροτήματος μετάδοσης και του πλαισίου.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Έξυπνες τεχνολογίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού στην BMW Σειρά 1. Ελέγξτε τον υπολογιστή ταξιδιού με κινήσεις των χεριών, αφήστε το αυτοκίνητο να παρκάρει αυτόνομα ή ρωτήστε το έξυπνο φωνητικό σύστημα για το πλησιέστερο πρατήριο καυσίμων. Η νέα BMW Σειρά 1 σάς προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, ψηφιακές υπηρεσίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού – για κορυφαία άνεση και ασφάλεια.
ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ.

 

Κλείστε τώρα ένα Test Drive:

 

Προσωπικά στοιχεία

Invalid Input
 
 
 
 
Invalid Input
* Υποχρεωτικά πεδία

Κείμενο:

Please let us know your message.
Συναινώ στην επεξεργασία και χρήση από τη Σπανός Α.Ε. (Σπανός Α.Ε., Λεωφ. Συγγρού & Αμφιθέας, 171 22, Αθήνα) των παρεχόμενων από εμένα προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και κατηγορία διπλώματος οδήγησης, χόμπυ και ενδιαφέροντα) για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και επιλεγμένης ενημέρωσης για προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου BMW, καθώς και για σκοπούς έρευνας αγοράς. Η Σπανός Α.Ε. μπορεί επίσης να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μου και να επικοινωνούν μαζί μου για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Επικαιροποιήσεις μπορεί να κοινοποιούνται μεταξύ των παραπάνω συνδεδεμένων εταιρειών.
Συναινώ στη χρήση των προσωπικών δεδομένων για τη δημιουργία προσωπικού προφίλ πελάτη μέσω στατιστικών διαδικασιών. Χάρη σε αυτό το προφίλ, θα λαμβάνω προωθητικό υλικό με περιεχόμενο που με αφορά, όπως π.χ. προσωποποιημένες προσφορές από τη BMW Hellas A.E. και συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής), καθώς και συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές (τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που θα υποδείξω, τους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές για αγορά οχημάτων, επισκευές ή συμβουλευτικές επισκέψεις, τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής μου). Συναινώ επίσης στη διαβίβαση του προφίλ πελάτη από τη BMW Hellas A.E. σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές μου, για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω καθώς και στην επικοινωνία των εταιρειών αυτών μαζί μου για θέματα που με αφορούν. Όπου αυτά είναι διαθέσιμα, τα παρακάτω δεδομένα που είτε παρείχα ο ίδιος είτε παράχθηκαν από τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών της BMW Hellas A.E., συγκεκριμένων συνδεδεμένων εταιρειών καθώς και συγκεκριμένων συνεργατών, Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μπορούν να ενσωματωθούν για τη διαμόρφωση του προφίλ: στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, e-mail), συμπληρωματικές πληροφορίες/προτιμήσεις (π.χ. Επίσημος Έμπορος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής που θα υποδείξω, χόμπυ), αναγνωριστικά στοιχεία (π.χ. κωδικός πελάτη, αριθμός συμβολαίου), ιστορικό πελάτη (π.χ. λήψη προσφορών, στοιχεία αγοράς οχήματος, πληροφορίες από Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή), στοιχεία οχήματος (π.χ. στοιχεία από τη χρήση της εφαρμογής BMW Connected: διανυθέντα χιλιόμετρα, αυτονομία); δεδομένα εφαρμογών / ιστοσελίδων / μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. χρήση δεδομένων από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς myBMW ή myMINI). Πλήρη λίστα με δεδομένα των παραπάνω κατηγοριών είναι διαθέσιμη εδώ.
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Σπανός Α.Ε. και/ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω. Επικοινωνία με τη Σπανός Α.Ε., +30 210 9424449, Λεωφ. Συγγρού & Αμφιθέας, 171 22, Αθήνα, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Σπανός Α.Ε..
Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

 

 * Μηνιαία δόση για BMW 118i με το BMW SELECT, αξία οχήματος €26.125, προκαταβολή €9.940, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 6,9%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €11.756, άτοκη προστασία δανείου €407, έξοδα φακέλου €280, συνολικό ποσό πίστωσης €16.592, συνολικό ποσό καταβολής €31.050, ΣΕΠΠΕ 8,25%.

 

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Αίτημα για Service
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα